Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Sleutelhanger Klavertje vier 3in1

3,50

visibility
shopping_cart

Knuffelsteen Klavertje-vier - Geluk

4,95

visibility
shopping_cart

Sleutelhanger Klavertje Vier

3,50

visibility
shopping_cart

Ketting met Klavertje vier

3,50

visibility
shopping_cart

Beautiful You- Wish you a lot of luck

2,95

visibility
shopping_cart

Mooi Mens- Ik breng je geluk

2,95

Klaverblaadjes hebben volgens de legende elk hun eigen voorstelling: het eerste blad is hoop, het tweede blad vertrouwen, het derde blad is liefde en het vierde staat voor geluk. Door de zeldzaamheid en de vorm wordt het vinden of krijgen van een klavertje vier sinds de middeleeuwen beschouwd als een geluksbrenger.

Het klavertje vier staat ook symbool voor de vier natuurelementen: Aarde, Lucht, Vuur en Water. Dit zijn de vier oerprincipes waaruit alles is opgebouwd. Het zijn de bestanddelen van de ons omringende werkelijkheid, van de Natuur, waar wij ook deel van zijn. Alle sterren-beelden hangen nauw samen met deze elementen; deze kwadranten symboliseren kracht, intellect, bezieling en emotie. We kunnen geen enkel element missen of weglaten: we hebben ze allemaal nodig om in harmonie te zijn en te blijven.

Groen is de kleur van het hartchakra. Op deze plek kun je heelheid ervaren, het evenwicht in ons levensgevoel, vrede in je hart. Het hart vormt het centrum van liefde. Vanuit dit besef van afstemming op onze eigenheid kunnen we alles om ons heen met respect behandelen. 

Tot slot is het klavertje vier een Iers nationaal symbool. De shamrock werd volgens legendes gebruikt door Saint-Patrick, de beschermheilige van Ierland en de persoon die het Christendom naar Ierland bracht.

 


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten zodat we je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.