Edelstenen
Edelstenen en mineralen en hun geneeskrachtige werking zijn al eeuwenlang bij mensen bekend, zo is uit opgravingen gebleken. Bergkristal, jaspis, nefriet, granaat en serpentijn zijn enkele van de oudste bekende soorten stenen. 
Edelsteentherapie staat weer volop in de belangstelling. Steeds meer mensen ontdekken opnieuw dat edelstenen en mineralen een heel goed hulpmiddel kunnen zijn om klachten of problemen te verminderen of te verzachten.
Edelstenen kun je gemakkelijk bij je dragen en zo hun werking laten doen. Maar ook in huis geplaatst, bijvoorbeeld een edelsteen in ruwe vorm als sfeerlicht, of in vorm geslepen als bol of piramide zal de steen werkzaam zijn. Daarnaast kunnen edelstenen gebruikt worden bij een healing of ritueel en als elixer.

 Je kunt een edelsteen uitzoeken op de volgende manieren. 

 1. Op intuïtie
  Edelstenen en kristallen stralen een vibratie (frequentie) uit. Zonder enige inspanning kan je de edelstenen voelen. Want je voelt en ziet wat voor steen je nodig hebt. Neem hiervoor gewoon de tijd. En als het niet goed voelt neem je een ander. Kinderen doen het zo gemakkelijk en schijnen er geen probleem mee te hebben en zijn ervan overtuigd dat ze de juiste edelsteen hebben gekozen.
 2. Op zicht.
  Het kan maar zo dat je oog wordt aangetrokken naar een bepaalde edelsteen of het kristal. Deze kan je dan gewoon nemen. Het kan zijn dat je wat voelt. Een trilling of een sensatie van warmte of kou. Ook hier geldt, voelt het goed? Voelt het niet goed? Kijk dan voor een andere steen
 3. Op gevoel. 
  Het kan zijn dat je in een winkel staat en aangetrokken voelt door een bepaalde steen. Je zou er met je handen boven heen en weer kunnen gaan en aanvoelen wat de edelsteen of het kristal met je doet. Je neemt de steen waarvan je denkt dat hij wat met je doet en neemt deze in je hand. Neem dan een besluit. Voelt het goed? Voelt het niet goed? Kijk dan voor een andere steen
 4. Op Informatie.
  Er is veel informatie over de werking van stenen en hun magische eigenschappen. Door het lezen van bepaalde symptomen en/of ziektebeelden zou je kunnen besluiten een bepaalde edelsteen of een kristal te kiezen welke een helende werking heeft met dit symptoom of ziektebeeld. Er zijn ook versterkende edelstenen, bijvoorbeeld het versterken van vertrouwen. Ook hier geldt, voelt het goed? Voelt het niet goed? Kijk dan voor een andere steen.


Disclaimer
Edelstenen en mineralen nemen nooit de plaats in van medisch personeel of medicijnen.Ondanks de magische en helende werking kunnen deze nooit een dokter vervangen. We wijzen je erop om bij gezondheidsproblemen eerst je huisarts te raadplegen. | Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten zodat we je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

De waardering van www.feelingsonline.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 111 reviews.