De superzachte wollige YuYu warmwaterkruik wordt geleverd met een lange band, waarmee je de YuYu-kruik over je schouders of op je buik kunt vastbinden, precies op die pijnlijke plekken waar de warmte nodig is. Die warmte straalt zo goed uit dat je vrijwel direct al verlichting voelt! De heerlijke zachtheid van de hoes heeft een speciale YuYu-voering en je kunt als je dat fijn vindt ook een zakdoekje besprenkeld met jouw favoriete essentiële olie daarin kwijt.

YUYU kruiken zijn helemaal ontworpen voor een optimale warmteafgifte en -isolering. De langwerpige en soepele vorm is bedoeld om meerdere lichaamsdelen tegelijkertijd warm te houden. Zelfs luchtbellen in de bobbels op de kruik zijn zo ontworpen dat de warmte langer bewaard blijft, en ze dragen bij aan het ergonomische ontwerp.

Er wordt gebruikgemaakt van de hoogste kwaliteit natuurrubber uit Sri Lanka, waar de beste rubberbomen groeien. De fabrikant heeft een ISO en een TUV keurmerk, werd goedgekeurd de FSC, en is actief betrokken bij plaatselijke initiatieven, zoals projecten in het onderwijs, de kunst, de sport en hulp bij natuurrampen. Het rubber is milieuvriendelijk, flexibel en zacht.

Er is geen groter geschenk dat we aan een ander mens kunnen geven dan onze WARMTE 

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

YuYu warmwaterkruik Paars

39,95

visibility
shopping_cart

YuYu warmwaterkruik Worms Oranje

39,95

visibility
shopping_cart

YuYu warmwaterkruik Worms Roze

39,95

visibility
shopping_cart

YuYu warmwaterkruik Blauw

39,95


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten om je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.