De Yogiman

De Yogiman, Orang Malu kent vele benamingen, soms wordt hij ook het ingetogen mannetje of de weaping boeddha genoemd. Het verhaal achter hem is dat hij zich zo erg schaamde voor de mensheid, dat hij ervoor koos om in zijn welbekende houding een leven van meditatie te leven. Sommigen beweren dat hij zou huilen om het leed van de aarde, vandaar de benaming weaping boeddha. Toch is de Yogiman diep in zijn hart gelukkig, doordat hij vrede met zichzelf heeft gevonden en het innerlijke geluk heeft ontdekt.

Als we de woorden Orang Malu zouden vertalen, zou er staan ‘verlegen mens’. De daadwerkelijke betekenis dat de yogiman een bescheiden mens is, de introverte, het naar zichzelf gekeerde.

Dit boeddha beeld is daadwerkelijk bijzonder, als je van bovenaf kijkt zie je de vormen van een menselijk hart dat staat voor de bron van Energie. Kijk je aan de zijkant, dan zie je vormen van een foetus, welke staat voor een nieuw leven, puurheid en reinheid. Als je hem aan de voorkant goed aankijkt zie je zijn lachende gezicht. De Yogiman zou al het kwade buiten de deur houden, wanneer je hem met zijn rug naar de hoofdingang plaatst. En door hem elke dag over zijn rug te aaien en hem goed te behandelen, zou hij zorgen wegnemen en zal je zelfvertrouwen groeien.

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Yogiman Orang Malu Suarhout klein

5,95

visibility
shopping_cart

Yogiman Orang Malu Suarhout 5 cm

6,95

visibility

Yogiman Orang Malu Suarhout 10 cm

9,95

visibility
shopping_cart

Yogiman, Orang Malu, Suar hout 15 cm

18,50


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten om je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.