Hoe is Feelingsonline tot stand gekomen? Laat je gevoel spreken bij Feelingsonline

In november 2013 zijn mijn 1e ideeën omgezet naar concrete plannen bij de kamer van koophandel. Het idee was een webwinkel op te richten waarin gevoel centraal staat.
Feelingsonline moest een webwinkel worden waar allerlei (geschenk)artikelen te vinden zijn die met gevoel te maken hebben. De visie erachter was en is dat je met een geschenk kan vertellen wat je wellicht niet goed onder woorden kon brengen of dat gevoel juist extra kracht wil geven. In een tijd waarin de digitale wereld meer en meer op de voorgrond is getreden, waarin het tijdperk van social media in een razend tempo groeide. Ontzettend handig, en ook ik maak er dankbaar gebruik van, maar hiermee verdween ook de persoonlijkheid. Een felicitatie in een berichtje, een kerstkaartje op je tijdlijn op Facebook, een hartje sturen om te laten weten hoe leuk je iemand vind. Maar hoe leuk is het als je ineens een tastbaar kaartje van waardering krijgt, een bedankje, een steunbetuiging, of een cadeautje waaruit blijkt hoe bijzonder je wel niet bent voor die ander.


Op 14-2-14, de dag waarop de liefde en gevoel centraal staan, is Feelingsonline online gegaan. Over 1 maand bestaat Feelingsonline 4 jaar. In de afgelopen 4 jaar zijn wij nog steeds groeiende en hebben wij al voor heel veel mensen, en bedrijven het gevoel van liefde, steun, waardering en dankbaarheid mogen verzorgen. Wanneer er aan onze kraam tijdens een braderie een moeder en dochter, of 2 hartsvriendinnen elkaar iets geven als blijk van hun liefde of vriendschap naar elkaar, is mijn (ons) doel bereikt voor die dag, dat is waar het mij (ons) om gaat.
Je gevoel uiten richting een ander is voor ons nog steeds ontzettend belangrijk, maar wat ook belangrijk is, is om jezelf vooral niet te vergeten. Met onze collecties binnen de esoterie, aromatherapie en relax hopen wij ook bij te kunnen dragen om ook jezelf eens iets cadeau te doen. Of dat nou een geurbrandertje is met jouw favoriete etherische olie, of die windgong die je bij een groot tuincentrum hebt gezien maar daar veel te duur vond. Continu zijn wij bezig met dat ene perfecte artikel waar wij van hopen daar iemand blij mee te kunnen maken. In de afgelopen 4 jaar is ons assortiment daarom ook flink uitgebreid en veranderd. Zo zijn we begonnen met zo`n 250 artikelen, inmiddels zijn dat er ongeveer 1000.
Vandaag gaan wij weer richting de Trendz beurs om te kijken wat we daar voor het komend jaar (komende jaren) nog aan toe kunnen voegen.
  Susanne     14-01-2018 10:43     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten zodat we je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

De waardering van www.feelingsonline.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 157 reviews.