Dromenvanger

Dromenvangers oftewel de dreamcatcher vangen je slechte dromen op in het net zodat de goede dromen overblijven.De dromenvanger is  afkomstig van de indianen en zijn gemaakt in vele verschillende kleuren.

De dromenvangers worden opgehangen boven de slaapplek, waar hij 's ochtends de eerste zonnestralen kan opvangen. Volgens de traditie van de indianen zijn bepaalde dromen bestemd voor specifieke personen en bevatten ze boodschappen die alleen voor hen relevant zijn. De dromenvanger kan niet voorkomen dat deze dromen hun bestemming bereiken; deze dromen zullen altijd door het web glippen, zodat de dromer de belangrijke symbolen of boodschappen toch zal ontvangen.
De dromenvanger kan wel de doelloos rondzwervende nare dromen, die 's nachts rondwaren, tegenhouden. Zonder de dromenvanger zweven deze dromen ongecontroleerd rond en kunnen ze slapenden lastig vallen. De dromenvanger vangt de nare dromen, waarna ze worden vernietigd door de eerste zonnestralen. Een droom die op deze manier wordt gevangen en vernietigd zou de dromer niet kunnen achtervolgen. De droom kan ook niet op zoek gaan naar een andere dromer.

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Dromenvanger Bruin Leer Ø 17cm)

4,95

visibility
shopping_cart

Dromenvanger Touw Ø 16cm)

4,95


| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten om je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.